fbpx

ИНФОРМАЦИЯ

  1. КОНТАКТИ
Име на фирма: ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД
Адрес: бул. България 73, София, 1404
Вземи стоката лично от тук: бул. България 73
Телефон 0876666419
Уебсайт www.canninailart.com
Email адрес canninailart@gmail.com
Име на магазин Nail Cocktail Boutique
Данъчен номер BG 202618588
Лице за контакт Елена Ягодинская
  1. ПРИЧИНИ ЗА ОТКЪСВАНЕ И ОТЛЕПВАНЕ НА ГЕЛ ЛАКА

1.Тънки и чупливи нокти  2.Лошо обезмаслена нокътната плоча  3.Рязко сменяне на температурата (примерно,веднага отидохте в сауна или излязохте на студено без ръкавици) 4.Ползване на антибиотици  5.Прием на хормонални лекарства  6.Критични дни  7.Използване на битова химия без ръкавици  8.Незапечатани краища (запечатването е необходимо – база,цвят,топ) 9.Дебел слой на гел лака  10.Не се препоръчва да има контакт с вода първите 2 часа.

  1. ДОСТАВКА

С куриерска фирма Еконт.

Доставка от 3.60лв. до офис на Еконт. Последна цена зависи от стоимост на поръчката и от адреса на доставка. Цена до личен адрес от 5.60лв.

Доставка за сметка на купувача със куриерска фирма Еконт (за доставки в цялата страна). Или с поща в други страни. Цената варира според стойноста на поръчката и населеното място, в който ще бъде доставена пратката. Доставката се извършва до 1-2 работни дни  за населените места, в които Еконт имат офиси. Предлагаме доставка не само до адрес на клиента, а и до офис на Еконт, с което реалната цена на доставката е между. 3.50 лв и 5.00 лв, до личен адрес 6-8лв. Удобството на доставката до офис на Еконт е също за клиенти, които са в движение и не могат да чакат доставката на адрес. Често пъти пускаме пратките за Еконт на същ ден от поръчката. Това значи, че ще може да получите поръчката си на следващ ден от направата и. Молим ако изберете вариант за доставка до офис на Еконт, да бъде написано възможно най-ясно.  Например „Еконт София Фондови жилища – до поискване“.

  1. ПЛАЩАНЕ

С наложен платеж ( EKOHT)

1.Преглеждате продуктите и натискате бутона „Добави“ за този продукт, който искате да добавите във Вашата количка за пазаруване.

2.След приключване избора на продукти отивате на „Количка“ (горе в дясно) влизайки в количка вие виждате какво сте добавили в нея. От там може да махнете даден продукт, ако желаете. Доставка с Еконт до офис или ваш адрес до 24 часа.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Гаранция за неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни

ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция.

ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД ви напомня да бъдете внимателни при използването на вашите лични данни в интернет. Не предоставяйте персонална информация в сайтове, в чиято автентичност не сте уверени.

При съмнения за вашата сигурност, моля да се свържете с нас на 0876666419 за местни мобилни оператори.

Вашата сигурност е от първостепенна важност за нас.

Информация по чл. 19 от ЗЗЛД

Лични данни по смисъла на ЗЗЛД са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД е със седалище и адрес на управление: България, град Плевен, ул. Георги Кочев № 108, ЕИК: 202618588, е вписана като администратор налични данни в електронния регистър на Комисията за защита на личните данни.
ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни се обработват, за основен приоритет.

ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД обработва лични данни за цел предоставяне от нея на услуги на лицата, чиито данни се обработват. Предоставянето на личните данни е доброволно и служи за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникиране с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги.

ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД, с цел осигуряване на възможно най-добра защита срещу случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване, използва необходимите технологични и организационни мерки, отговарящи на изискванията на законодателството в Република България. Данните, които Вие предоставяте, са: име, презиме, ЕГН, адрес , е-mail адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера), и финансови данни. Също така, сайтът ни може да използва данни за браузера, като cookie, cookie Flash или други подобни данни, събрани чрез определени части на САЙТА за предотвратяване на измами и други цели.

Чрез представяне на информация или материали чрез този сайт ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ се съгласява да предостави на дружеството ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД правото да използва, възпроизвежда, показва, предава и разпространява тези материали или информация. Също така, ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ се съгласява, че дружеството ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД може да използва свободно в негов интерес тези идеи, концепции, изпратени чрез сайта си. Дружеството ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД няма да бъде обвързано със задължения, свързани с поверителността на изпратената информация, ако действащото законодателство не предвижда други спецификации в това отношение.