fbpx

Термичен Uv гел лак 6 ml – Creamy Silk

Термичен Uv гел лак 6 ml – Creamy Silk

18.90 лв.

Hюанс: Зелен 
Капацитет: 6 мл
Завършване: Thermo
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED или UV
Каталожен номер: 5903274033765

Код: 6639-1

Описание

Термичен Uv гел лак 6 мл – Creamy Silk

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Вдъхновението за колекцията беше силно и в същото време променливо – емоции, които ни придружават в началото на всяка пролет. Чувствате ли първите слънчеви лъчи, гледайки как светът оживява от зимната летаргия?

Изразете това настроение не само като промените вашето облекло, но преди всичко върху ръцете си, с помощта на пастелни нюанси, налични в нашата нова колекция.

Creamy Silk

Белият копринен шал е задължителен елемент от дрехи, който е подходящ за всичко – или поне такава присъда беше Шарън Стоун, когато тя играе ролята на Катрин Трамъл от култовия Naked Instinct. Според нас задълженията за добавяне към пролетни стилизии ще бъдат копринените нокти в термичния цвят на кремообразната коприна. Разберете за себе си как естественият маслинен нюанс плавно преминава през жасмин зелено под въздействието на топлина.

 

 

THERMO COLOR – SPRING MOOD

 

 

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.035 kg