fbpx

Термичен Uv гел лак 6 ml – Smooth Velour

Термичен Uv гел лак 6 ml – Smooth Velour

лв.17.50

Hюанс: Виолетов
Капацитет: 6 мл
Завършване: Thermo
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED или UV
Каталожен номер: 5903274033635

Код: 6635-1  Категории: ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Термичен Uv гел лак 6 мл – Smooth Velour

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Вдъхновението за колекцията беше силно и в същото време променливо – емоции, които ни придружават в началото на всяка пролет. Чувствате ли първите слънчеви лъчи, гледайки как светът оживява от зимната летаргия?

Изразете това настроение не само като промените вашето облекло, но преди всичко върху ръцете си, с помощта на пастелни нюанси, налични в нашата нова колекция.

Smooth Velour

Smooth велур е едно от най-суетните предложения в нашата нова палитра. Изберете тази комбинация от цветове, за да видите как пастелни нюанси на тъмно и светло лилаво проникват по завладяващ и фин начин.

 

 

THERMO COLOR – SPRING MOOD

 

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

 

Допълнителна информация

Weight 0.035 kg