Powder 3D Holo Effect

Hot

Powder 3D Holo Effect

лв.17.50

Капацитет: 0,3 гр
Завършване: Огледално 

Каталожен номер: 5903274020734

Код: 5329 Категория:
  • Описание

Описание

Powder 3D Holo Effect

Това е най-новата тенденция в стилизирането на ноктите

Този миниатюрен метален пигмент създава триизмерен холографски ефект, блестящ от дъгата, идеален за всеки ден или за специални поводи. С този сензационен пигмент ще получите гладка искряща повърхност, коята ще подчертая красотата на ежедневния и вечерния маникюр. Просто го разтривайте в любимия си цвят на гел лак или гел. Не забравяйте обаче, че най-силният и най-видим ефект ще получите ввърху черна основа, например Pure Black 2996.

Ефектът може да се варира в зависимост от интензивността и ъгъла на разпространение на светлината, а също и от цвета на основата.

 

Не използвайте върху класически лак за нокти.

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.