Tool sterilizer – Професионален стерилизатор за инструменти

Tool sterilizer – Професионален стерилизатор за инструменти

лв.159.00

Мощност: 300 W
Обем на камерата: 1.8 литра
Размери: 310 х 180 х 190 мм.
Размери на вътрешната камера: 250 х 120 х 50 мм.
Таймер: 0-120 минути
Термостат: 0-200 ° C
Напрежение: 100V – 120V / 60Hz или 220V – 240V / 50Hz

Код: BM1206 Категория:
  • Описание

Описание

Tool sterilizer – Професионален стерилизатор за инструменти

Стерилизатор с термична обработка, за да се унищожат всички бактерии и микроорганизми, и за да се избегне заразяването с различни болести или кожни раздразнения. Вътрешният контейнер е изработен от неръждаема стомана. Включва специална подвижна тавичка за съхранение и стерилизация на инструментите. Оборудван с в всички необходими функции за качествена стерилизация. Максималната температура на работа на стерилизатора е 200 градуса по Целзий. Това устройство може да се използва в салоните за красота, козметичните салони, маникюр и педикюр, спа салони, медицински центрове и други.

Начин на употреба: -Включете захранващият кабел в електрически контакт. -Проверите настройките и функциите и поставете инструментите за стерилизация, като се уверите че камерата е добре затворена. – Настройте желаната температура и време на стерилизация. – Червеният светодиод показва, че стерилизатора е започнал работа. – В края на стерилизацията ще светне зеленият светодиод.

Мерки за безопасност: След стерилизация използвайте метални куки или щипки за отстраняване на таблата, не хващайте с голи ръце. Преди да използвате уверете се, че камерата за стерилизация е напълно затворена. В края на работа, изключете от контакта.