Uv гел лак Термо 6 ml – Cosmopolitan

Uv гел лак Термо 6 ml – Cosmopolitan

лв.17.50

Hюанс: Червен и Оранжев
Капацитет: 6 мл
Завършване: Термо
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV
Каталожен номер: 5903274017017

Код: 5181-1 Категория:
  • Описание

Описание

Uv гел лак Термо 6 ml – Cosmopolitan

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Не обичате ли скуката на ноктите си? Предпочитате ли динамично променящ се цвят? В този случай този лак е създаден за вас! Под влияние на температурна разлика (по-голяма или по-малка от + 30 ° C) термичният хибриден лак променя цвета си – затъмнява, когато е студено, и поема светли сянки, когато е по-топло.

Термо ефект е идеален за лятната ваканция, за водни спортове или за зимното време. Просто охладете ръцете си и се насладете на променящия се цвят в мига на окото.

Cosmopolitan
Червено в оранжево? Протокалов ликьор, сочен нар и червена боровинка – това е експлозивен микс! Ще го обичате, особено през лятото!

 

 

 

Благодарим ви, че избрахте цветните хибридни лакове Thermo Color! Той незабавно спечели Вашето признание, което му донесе и наградата: Best Beauty Buys 20178! Благодарим ви, ние се опитваме да представим иновативни и професионални продукти на пазара за вас!

 

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.