fbpx

Uv гел лак Термо 6 ml – Cuba Libre

Uv гел лак Термо 6 ml – Cuba Libre

лв.17.50

Hюанс: Червен и Розов
Капацитет: 6 мл
Завършване: Термо
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV
Каталожен номер: 5903274025739

Код: 5616-1 Категории: ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Uv гел лак Термо 6 ml – Cuba Libre

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Не обичате ли скуката на ноктите си? Предпочитате ли динамично променящ се цвят? В този случай този лак е създаден за вас! Под влияние на температурна разлика (по-голяма или по-малка от + 30 ° C) термичният хибриден лак променя цвета си – затъмнява, когато е студено, и поема светли сянки, когато е по-топло.

Термо ефект е идеален за лятната ваканция, за водни спортове или за зимното време. Просто охладете ръцете си и се насладете на променящия се цвят в мига на окото.


Cuba Libre

Cuba Libre е класически коктейл, известен в баровете по целия свят. Той е известен със своята уникална комбинация от вкусове, а същото се отнася и за нашия термичен хибриден лак, Cuba Libre. Уникалната комбинация от цветове: наситен кармин с интензивно розово. Трябва да го имате в колекцията си.

 

 

 

Благодарим ви, че избрахте цветните хибридни лакове Thermo Color! Той незабавно спечели Вашето признание, което му донесе и наградата: Best Beauty Buys 20178! Благодарим ви, ние се опитваме да представим иновативни и професионални продукти на пазара за вас!

 

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

Допълнителна информация

Weight 0.035 kg