fbpx

Uv гел лак Термо 6 ml – Negroni

Uv гел лак Термо 6 ml – Negroni

лв.17.50

Hюанс: Червен и Розов
Капацитет: 6 мл
Завършване: Термо
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV
Каталожен номер: 5903274025685

Код: 5611-1 Категории: ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Uv гел лак Термо 6 ml – Negroni

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Не обичате ли скуката на ноктите си? Предпочитате ли динамично променящ се цвят? В този случай този лак е създаден за вас! Под влияние на температурна разлика (по-голяма или по-малка от + 30 ° C) термичният хибриден лак променя цвета си – затъмнява, когато е студено, и поема светли сянки, когато е по-топло.

Термо ефект е идеален за лятната ваканция, за водни спортове или за зимното време. Просто охладете ръцете си и се насладете на променящия се цвят в мига на окото.


Negroni

Този термичен хибриден лак със забележителния си цветен преход се отнася до коктейла Negroni. Тази невероятна комбинация от цветове ни вдъхнови да създадем термо лак, в който цветът на интензивното червено се превръща в бяло розово.

 

 

 

Благодарим ви, че избрахте цветните хибридни лакове Thermo Color! Той незабавно спечели Вашето признание, което му донесе и наградата: Best Beauty Buys 20178! Благодарим ви, ние се опитваме да представим иновативни и професионални продукти на пазара за вас!

 

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

Допълнителна информация

Weight 0.035 kg