Hot

Uv гел лак 6 ml – Pegasus

лв.15.90

Hюанс: Черен
Капацитет: 6 мл
Завършване: Метално
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV
Каталожен номер: 5903274091666

Код: 5008-1 Категория:
  • Описание

Описание

Uv гел лак 6 мл – Pegasus

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Светлина на звезди ни вдъхнови да създадем магическата колекция Galaxy Glitter. Нека феноменалните съзвездия и загадъчни планети блестят върху ноктите ви.

Galaxy Glitter е палитра от интригуващи метални и брокатни лакове. Частиците, вградени в тях, блестят в много цветове и се подреждат в красиви съзвездия. Кои от тях ще ви очароват? Създайте уникални композиции и вижте как вашият маникюр блести с хиляди звезди.

Пегас – черно с добавяне на лилави и розови частици. Изключителна звездна композиция на ноктите ви, която ще ви позволи да блестите като милиони звезди.

   

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.