fbpx
Hot

Uv гел лак 6 ml – Pegasus

лв.15.90

Hюанс: Черен
Капацитет: 6 мл
Завършване: Метално
Покритие: Непрозрачно
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV
Каталожен номер: 5903274091666

Availability: Изчерпан Код: 5008-1 Категория:
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Uv гел лак 6 мл – Pegasus

Важно: лакът трябва да се втвърди в LED или UV лампа.

Светлина на звезди ни вдъхнови да създадем магическата колекция Galaxy Glitter. Нека феноменалните съзвездия и загадъчни планети блестят върху ноктите ви.

Galaxy Glitter е палитра от интригуващи метални и брокатни лакове. Частиците, вградени в тях, блестят в много цветове и се подреждат в красиви съзвездия. Кои от тях ще ви очароват? Създайте уникални композиции и вижте как вашият маникюр блести с хиляди звезди.

Пегас – черно с добавяне на лилави и розови частици. Изключителна звездна композиция на ноктите ви, която ще ви позволи да блестите като милиони звезди.

   

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

Допълнителна информация

Weight 0.035 kg