Uv гел лак – Hard Base Vitamins 7.2 ml

Uv гел лак – Hard Base Vitamins 7.2 ml

лв.24.90

Тип на продукта: База 

Kонсистенция: Дебелa

Капацитет: 7,2 мл
ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED или UV
Каталожен номер: 5903274047809

Код: 6931-7 Категория:
  • Описание

Описание

Uv гел лак – Hard Base Vitamins 7.2 ml

Вече познавате Hard Base който e стандартният UV гел, но искаме да представим HARD BASE VITAMINS.

Oбогатен с витамини и съставки, коитo укрепват нокътната плочка. Какво ново за този продукт? Кератин – подобрява твърдостта на ноктите. Копринени протеини – добре известни със своите изглаждащи свойства. Витамин А, Е и С комплекс – притежават антиоксидантни свойства и укрепват нокътната пластина. Екстракти от масло от карите – регенерират и изравняват нокътната пластина. Приложението е много просто. Текстурата и е по-дебела от Hard Base и по-тънка в сравнение с база за изграждане. Тя прави UV гел лак маникюра по-лесен за начинаещи и подобрява професионалните приложения.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.