Volcano Effect 01

лв.9.90

Капацитет: 2гр
Завършване: златно

Каталожен номер: 5903274032720

Код: 5963-1 Категория:
  • Описание

Описание

Volcano Effect 01

Време е да взривим!

Вулкан Ефект е колекция от 4 пигменти в нюанси на злато, сребро, графит и черен графит, които ще добавят докосване на лукса към всяка вашата стилизация. Лесно можете да ги прашите с цялата повърхност на ноктите, за да получите богато украсен маникюр. Можете също така да създавате оригинални, блестящи шарки, като пръскате само избрани форми на ноктите си.

Блестящите частици, потопени в гел лака, ще добавят великолепие и ще светнат ръцете ви като елегантни карнавални бижута. Блестящият маникюр идеално се намира в компанията на златни и сребърни дрънкулки.

Добавете великолепие към новогодишните и карнавални творения!

 

5963-1 Volcano Effect 01- злато
5963-2 Volcano Effect 02 – сребро
5963-3 Volcano Effect 03 – графит
5963-4 Volcano Effect 04 – черен графит

Не използвайте върху класически лак за нокти.

Вие правите първите стъпки в света на UV гел лакове за маникюр? Щастливи сме да ви покажем пътя. Погледнете тук научете за лесните начини за употреба и приложение на UV гел лак.    

Проверете как правилно да изпълнявате хибриден маникюр.

Препоръчваме Ви да разгледате Често задавани въпроси за NeoNail (Neo Nail FAQ)

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.